0

Penis Seksspeeltjes

Het gebruik van penis seksspeeltjes heeft de laatste jaren een ware vlucht genomen. Dit heeft grotendeels met bekendheid te maken van seksspeeltjes, maar toch ook zeker door de steeds beter en realistischer wordende seksspeeltjes die er tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn. Prachtig voorbeeld hiervan zijn toch wel de masturbators waarmee je tegenwoordig levensechte seks kunt beleven. Naast masturbators, zijn er natuurlijk nog vele andere seksspeeltjes voor mannen die zich specifiek richten op de penis. Zeker als je voor het eerst een seksspeeltje voor jezelf of je voor je mannelijke partner gaat kopen, weet je waarschijnlijk nog niet wat voor mogelijkheden er zoal zijn. Het is belangrijk om goed bij jezelf te rade te gaan wat voor soort speeltje je wilt kopen. Wil je bijvoorbeeld een speeltje voor een orgasme? Kies je voor een penis speeltje om je sekstechniek te verbeteren? Wil je oefenen met het uitstellen van een orgasme? Of ben je op zoek naar een speeltje voor een blowjob of realistische seks? Bijna alles op erotisch gebied is tegenwoordig mogelijk. In deze blog bespreken wij een aantal populaire seksspeeltjes voor heren die zich puur en alleen richten op de penis.
  

Kies een penis seksspeeltje die voldoet aan je wensen

Je hebt al kunnen lezen dat het belangrijk is om jezelf af te vragen wat je in een speeltje zoekt. Koop je voor je partner een penis toy? Bedenk dan wat je denkt waarvan hij zal genieten of wat zijn bedprestaties verhoogt. Hieronder hebben wij een aantal populaire penis speeltjes verzameld met daarbij een korte uitleg per soort, zodat je een beetje een idee krijgt wat deze speeltjes doen en hoe deze je zullen verwennen.
Penis Seksspeeltjes

Masturbators

Over de reden waarom masturbators zo populair zonder onder mannen bestaat geen twijfel. Het levensechte gevoel van penetratie, realistisch aanvoelende materialen, heerlijke stimulansen tijdens gebruik en extra functionaliteiten tijdens het masturberen zijn hierin toch wel erg belangrijk. Zo vind je een groot scala aan verschillende masturbators. Van Fleshlights (replica's van bekende vrouwelijke pornosterren) tot aan complete lovedolls en blowjob simulators vallen onder de categorie masturbators. Dan zijn er natuurlijk ook nog de kunstvaginas, vibrerende masturbators en voor de liefhebbers zelfs masturbators in de vorm van een anus of borsten.
  

Penispompen

Een penispomp wordt in eerste instantie gebruikt om de penis extra gevoelig te maken. Dit maakt het ook meteen aantrekkelijk voor het trainen van je orgasme. Een penispomp werkt in principe universeel. Door de vacuüm trekking stroomt al je bloed naar de penis, waardoor elke aanraking intens aanvoelt. Door te spelen met de druk van de vacuüm kun je je erectie trainen om het zo langer vol te houden tijdens de seks. Naast deze train functie kan je de penispomp ook gewoon gebruiken om een orgasme te beleven. Nou wil het geval dat wij van Penispompen.nl natuurlijk gespecialiseerd zijn in penispompen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens rond in onze online shop, Penispompen.nl!
 

Penisringen

Een penisring plaats je op de penis. Hierdoor kan het bloed niet meer uit de penis stromen, waardoor je erectie een stuk langer standhoudt. Ideaal als je een mopperende partner hebt die ontevreden is over de duur van de seks. Daarnaast geeft het natuurlijk ook een hoop zelfvertrouwen als je direct merkt dat het een stuk langer duurt voordat je klaarkomt. Er zijn veel verschillende soorten penisringen, waaronder zelfs vibrerende. Het vibrerende effect is tevens erg fijn voor je partner, omdat je partner hierdoor ook extra wordt gestimuleerd. Zoals je merkt zijn er nogal wat voordelen aan het gebruik van een penisring als penis seksspeeltje.
 

Sekspoppen

De opblaaspop is al een tijdje uit het oog van veel mannen. De opblaaspoppen hebben plaats gemaakt voor levensechte vrouwen vormen. Qua sekspoppen heb je als een man een ruime keuze. Ga je alleen voor de borsten, vagina of kont of kies je voor een complete sekspop. Het is nog even wachten op de volledig automatische robot sekspoppen, maar de huidige sekspoppen zorgen toch al voor een zeer realistische seksuele ervaring. Zeker nu de gebruikte materialen niet meer te onderscheiden zijn van een echte vrouw, kan je wel stellen dat seks met één van de sekspoppen als echt aanvoelt.
 

Eikel vibrators

Eikel vibrators zijn een stuk minder bekend bij het grote publiek dan de eerder genoemde artikelen. Er zijn dan ook een stuk minder penis vibrators in de markt dan bijvoorbeeld masturbators. Dit wilt niet zeggen dat deze speeltjes niet populair zijn. Want eenmaal gevonden zweren veel mannen erbij. De vibraties op de eikel zorgen voor een unieke sensatie van genot.
 

BDSM penis speeltjes als je een stapje verder wilt gaan

Mag het wel een tikkeltje ruiger en zoek je graag de grenzen op qua sextoys? Kijk dan eens naar een BDSM speeltje voor je penis. In een BDSM winkel vind je bijvoorbeeld dilators (klinkt heel pijnlijk, maar liefhebbers genieten er oprecht van) of penis plugs. Toegegeven beide penis seksspeeltjes klinken heel pijnlijk (en zijn dat soms natuurlijk ook), maar als je graag het stapje verder wilt gaan, kan het zomaar voor een hoop kinky plezier zorgen.