0

Cadence vibrerende siliconen dilator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De flow en het ritme van deze premium vibrerende siliconen dilator zal hem keer op keer tot een ongekend hoogtepunt brengen. Te gebruiken in de urinebuis van de man.

Het product is gemaakt van eersteklas siliconen, zodat het buigt in het lichaam en je op alle gevoelige punten zal prikkelen. Dit krachtige apparaat stuurt een sterke trilling door de top direct in jouw intiemste lichaamsdeel. Juist die top zal je meevoeren naar de top. U hoeft enkel de dilator urethaal in te brengen en de trillingen in te schakelen. Het is jouw domein en je bent zelf baas over jouw genot. De afmetingen bedragen 15 cm in totale lengte, 6,5 cm in te brengen, 0.6 cm diameter bij de kop, 0,4 cm diameter bij de schacht. De kleur van deze vibrerende siliconen is zwart.

Bent u er ook eens aan toe om weer helemaal verwend te worden? Deze vibrerende siliconen zijn de oplossing. Het speeltje is altijd beschikbaar en wacht enkel tot je in de juiste stemming komt. Het is niet alleen een manier om jezelf genot te brengen, maar ook om uw partner te verleiden tot een zinderend liefdesspel.

Opmerking: vereist tab batterijen (5 stuks), niet inbegrepen.

Alternatieven die wij aanraden
-
+